Selecteer een pagina

Trainingsweekend Taichi for Memory

Tijdens het weekend van 14 en 15 september was HANAMI de plek waar uit hele wereld mensen taichi kwamen oefenen. Dr. Paul Lam was ingevlogen uit AustraliĆ« om tijdens de workshop de deelnemers te leren hoe taichi gebruikt kan worden bij mensen met geheugenproblemen of die geheugenproblemen willen vermijden. Dr. Paul Lam is een medisch professional die taichi programma’s heeft ontwikkeld die wereldwijd worden gebruikt.

HANAMI is de plek waar Donny Toebes en Anouchka de Vries al vele jaren de taichi geven en instructeurs voor Europa opleiden. Dr. Paul Lam is een directe leraar en goede vriend van Anouchka en Donny. De donderdag en vrijdag was een besloten training voor Senior Teachers en Master Teachers van HANAMI en uit het verenigd koninkrijk.

Aanbod taichi

Bij HANAMI worden taichi en qigong lessen aangeboden voor alle leeftijden. Taichi heeft veel voordelen bij bewegingsklachten, door de zachte en veilige bewegingen is het uitermate geschikt voor mensen met spier- of gewrichtsklachten. Daarnaast is er ook de klassieke taichi voor iedereen die iets meer uitdaging wil.

Trainingen en workshops

De nieuwe datums van onze workshops hier in Aalten staan reeds op de website. Komend jaar zullen we veel aandacht besteden aan de SUN Style 73 vorm, Tai Chi for Arthritis, Yang Style 40 vorm en Tai Chi for Energy.

Ieder half jaar start er een nieuwe beginnersgroep taichi (TCA) die geschikt is voor alle leeftijden en veilig is bij spier- of gewrichtsklachten.

Share This

Share This

Share this post with your friends!