Selecteer een pagina

Samenvatting

De Japanse gezichtsmassage is een unieke combinatie van het stimuleren van de energiebanen en energiepunten. Een ongehinderde doorstroom van zeer belangrijk! Nu met gratis Hiki-An Natural Face Stick met Green Tea t.w.v. €15,95

HAPPY FACE actie

Nieuw bij HANMEDA zijn de gezichtsbehandeling en gezichtsmassages door Anoucka. Alle behandelingen worden gedaan met de beste natuurlijke producten.

Happy Face Zomer actie – meer energie, meer gezondheid, meer balans

De Japanse gezichtsmassage is een unieke combinatie van het stimuleren van de energiebanen en energiepunten. Een ongehinderde doorstroom van zeer belangrijk! Naast het gezicht worden ook de nek en het hoofd behandeld. Deze Japanse gezichtsmassage zorgt voor ontspanning en helpt om lichamelijk en geestelijk in evenwicht te komen. Daarnaast worden bepaalde meridianen behandeld waardoor gezondheidsproblemen verminderen of worden voorkomen.

De Japanse gezichtsmassage is ook te boeken in combinatie met een gezichtsbehandeling (Intensieve behandeling).

Tijdelijk ontvang je een gratis Hiki-An Natural Health Face Stick t.w.v. €15,95 zodat je na de massage thuis ook nog kunt genieten van natuurlijke huidverzorging.

 

Over HANMEDA

Anouchka de Vries en Donny Toebes vormen het team van natuurgeneeskundige praktijk HANMEDA. Door een hollistische aanpak om balans te herstellen in je lichaam komt er meer levensgeluk en energie.

 

Share This

Share This

Share this post with your friends!