Selecteer een pagina

Samenvatting

De Japanse gezichtsmassage is een unieke combinatie van het stimuleren van de meridianen (energiebanen) en acupunten (energiepunten) in het lichaam. Je kunt de Japanse gezichtsmassage vergelijken met acupunctuur, alleen werkt de therapeut hier niet met naalden, maar met de vingers. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van drukpunttechnieken en technieken uit de lymfedrainage. Het doel hiervan is om de doorstroom van de levensenergie (Chi) te bevorderen.

Nieuw: Gezichtsbehandeling en gezichtsmassage

Nieuw bij HANMEDA zijn de gezichtsbehandeling en gezichtsmassages door Anoucka. Alle behandelingen worden gedaan met de beste natuurlijke producten.

Nieuwe ruimte

Bij nieuwe activiteiten hoort extra ruimte. Daarom hebben we per direct een nieuwe ruimte in gebruik genomen. Deze ruimte voldoet aan de nieuwste eisen en bevat de nieuwe technologie om zo aan te sluiten bij de wensen.

Japanse gezichtsmassage

Naast de reguliere natuurlijke en verzorgende gezichtsbehandelingen is er nu ook een belangrijke nieuwe gezichtsbehandeling. Vanaf vandaag is de Japanse gezichtsmassage (Ki Bo Do) te boeken.

De voordelen op een rij

  • Hogere weerstand
  • Meer energie
  • Koude en spanning in het lichaam verdwijnt
  • Betere nachtrust
  • Zichtbaar verbeterde huid

Over HANMEDA

Anouchka de Vries en Donny Toebes vormen het team van natuurgeneeskundige praktijk HANMEDA. Door een hollistische aanpak om balans te herstellen in je lichaam komt er meer levensgeluk en energie.

 

Share This

Share This

Share this post with your friends!