Selecteer een pagina

Samenvatting

Steeds meer mensen komen in aanraking met paniek, angst en slapeloosheid. Vaak zijn er geen oplossingen of mogelijkheden om te klachten te verminderen of te stoppen. Wij bieden de bewezen CMES behandeling dat snel resultaat geeft.

 

bijgewerkt: 28 december 2021

Nieuwe behandeling

Het is alarmerend hoe klachten van angst, paniek en slapeloosheid toenemen. Steeds meer mensen voelen zich gevangen door de klachten. Ze worden er hopeloos van.

Maar er is een veilige en effectieve optie; één die is goedgekeurd, vrij van medicijnen, vrij van bijwerkingen, niet-verslavend en GOED voor je hersenen. Het wordt Craniale Microcurrent Electrotherapie Stimulatie (CMES) genoemd en het kan het antwoord zijn voor u of iemand in uw omgeving.

Onze CMES behandeling is grondig getest en aantoonbaar effectief en biedt echte, blijvende verlichting van angst, stress en slapeloosheid, en kan de mentale helderheid, focus en alertheid vergroten.

De behandeling is pijnloos en snel. Wij plaatsen twee of vier clipjes op oren en/of nek. De CMES apparatuur geeft volgens een bewezen techniek kleine stroompulsen af waarom uw hersenen reageren.

 

Sinds de CMES behandeling kom ik weer goed in slaap en blijf ik rustig bij situaties met druk. Ik kreeg na de eerste sessie al postieve opmerkingen terug van familieleden. Ik kan weer helder denken en ik voel me veel beter.

Francis B.

Door ons en clienten beschreven voordelen zijn belangrijk. Daarom hebben we ze hiernaast verzameld.

VOORDELEN

  • Pijnloos
  • Snel en effectief
  • Geschikt voor iedereen
  • Betaalbaar

NADELEN

  • geen

Over HANMEDA

Anouchka de Vries en Donny Toebes vormen het team van natuurgeneeskundige praktijk HANMEDA. Door een hollistische aanpak om balans te herstellen in je lichaam komt er meer gezondheid, levensgeluk en energie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!