Selecteer een pagina

Samenvatting

Sinds augustus 2021 is HANMADA een gecertificeerd Sport Acupuncture Medicine Center. Wij doen diagnose, onderzoek en behandeling bij sportblessure en het verbeteren van mobiliteit en prestaties.

Sport Acupunctuur bij pijn, blessures en voor preventie.

Na een studie van anderhalf jaar en veel praktijkuren hebben we in augustus 2021 onze specialistentitel binnen! De Sport Acupuncture Medicine methode is ontstaan in de VS vanuit Acupunctuur.  De afgelopen 20 jaar is Sport Acupunctuur ontwikkeld tot een specialistische maar zeer effectieve methode.

Zowel Anouchka als Donny hebben zich de specialistische kennis eigen gemaakt en tijdens de intensieve studie al goede resultaten behaald.

Het werkt!

Er is veel onderzoek gedaan naar acupunctuur bij sportblessures of pijnsyndroom. Op basis van de onderzoeken wordt aangenomen dat acupunctuur het zenuwsysteem kan stimuleren en de afgifte van endorfine, serotonine, adenosine en andere neurotransmitters bevorderen. Ontstekingen verminderen door afgifte van immuun regulerende stoffen. Door de lokale microcirculatie verbeterd de stijfheid en mobiliteit en neemt eventuele zwelling af. Het optioneel toepassen van elektro acupunctuur kan herstel merkbaar versneld worden.

Voor meer informatie en prijzen klik hier

Over HANMEDA

Anouchka de Vries en Donny Toebes vormen het team van natuurgeneeskundige praktijk HANMEDA. Door een hollistische aanpak om balans te herstellen in je lichaam komt er meer levensgeluk en energie.

 

Share This

Share This

Share this post with your friends!